REŠENJA ZA KOMUNALNA VOZILA
Opštinska rešenja | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks

ČISTI KROZ GRAD NA GAS

Kao jedini proizvođač alternativnih pogonskih tehnologija od lakih kombi vozila do kamiona na gas od 44 tone, IVECO pruži sofisticirana rešenja za čitav niz opštinskih komercijalnih vozila, od lakih kombija do kamiona na gas od 40 tona. Zahvaljujući doslednom istraživačkom i razvojnom radu od 1996. godine, naša komunalna vozila mogu da drže korak sa svojim klasičnim dizel drugarima ne samo u pogledu performansi, pouzdanosti i dometa, već i s obzirom na troškova.

Opštinska rešenja | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks

EKO PRIJATELJSKI ASORTIMAN ZA SVA REŠENJA

Sa lakim Daily Natural Power, Eurocargo Natural Power srednje težine i teškim kamionom S-WAY NP na gas, mi utiremo put za upotrebu održivih komercijalnih vozila u svim komunalnim poslovima. Sa nekoliko hiljada visoko specijalizovanih varijanti modela, od kipera i miksera za beton do vozila za čišćenje puteva i zimsko održavanje, IVECO, kao tržišni lider u oblasti komercijalnih vozila na gas, nudi kompletan asortiman pouzdanih ekološki prihvatljivih rešenja koja redefinišu koncept održivosti.

ISPRED VREMENA

Ekološka ravnoteža govori sama za sebe: IVECO gasne motore karakterišu niske emisije NO i NO2, potpuna eliminacija jedinjenja olova i ugljovodonika i 99% manje emisije čestica u poređenju sa dizelom. Zahvaljujući ovim ekološkim vrednostima, oni su već u skladu sa budućim standardima Euro VI Step D. A istovremeno pomažu u uštedi novca zahvaljujući ceni prirodnog gasa, koja je daleko ispod troškova dizela u Evropi, moguća je ušteda i do 25%.

Opštinska rešenja | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks
Opštinska rešenja | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks

BEZ OGRANIČENJA

U komunalnim primenama, vozila na gas ne samo da pruže niske operativne troškove, već i praktične prednosti koje mogu znatno olakšati svakodnevni posao. Nema više ograničenja pri ulasku u zone niske emisije i čistog vazduha i nema ograničenja za noćne isporuke zahvaljujući niskoj emisiji izduvnih gasova i buke. Stralis isporučuje neverovatnih 71 decibela na piek test protokolu, smanjenje od 4 decibela, manje od polovine buke ekvivalentnog dizel vozila.
SAZNAJTE VIŠE
Molimo da nam date svoje podatke u nastavku da bismo saznali više. Jedan od naših stručnjaka će uskoro stupiti u kontakt sa vama.

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI
Obrada mojih podataka od strane Auto Čačak Komerc automatskim ili elektronskim putem+ uključujući poštu ili e-poštu, telefon (npr. automatizovani telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i bilo koje druge (npr. veb stranice, mobilne aplikacije), u svrhu slanje komercijalnih komunikacija kao i oglašavanje proizvoda i usluga.

MARKETING TREĆIH LICA
Saopštavanje mojih podataka Auto Čačak Komerc + i njihova obrada u svrhu slanja komercijalne komunikacije, kao i reklamiranja proizvoda i usluga ili vršenja istraživanja tržišta.

Polja označena * su obavezna!