KOMPLETAN GASNI PROGRAM ZA SVAKI POSAO
Partneri za Svaki Posao | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks

JEDINSTVENA KOMPLETNA GAS PONUDA OD 3,5 DO 40 NA TRŽIŠTU

IVECO je jedini proizvođač širom sveta koji nudi čitav asortiman komercijalnih vozila od lakih kombija i srednje teških kamiona do teških kamiona na gas za transport na velike udaljenosti sa robusnim i svakodnevnim vozilima na gas. Tehnologija motora na gas koja se koristi je rezultat decenija intenzivnog istraživanja i razvoja koji vam se sada isplati. Bilo da tražite rešenje za unutargradske isporuke, za komunalne zadatke, za logistiku gradilišta ili za međunarodni transport, sigurno ćete pronaći pravo vozilo na gas u našoj širokoj ponudi visoko specijalizovanih modela.

Eko prijateljski asortiman

DAILY HI-MATIC NATURAL POWER
Daily HI-MATIC Natural Power je prvo vozilo na gas koje nudi 8-brzinski automatski menjač, što ga čini idealnim rešenjem za gradski saobraćaj.

​​​​​​​​​​​​

Partneri za Svaki Posao | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks

Daily Blue Power omogućava transportnim operaterima da rade u urbanim sredinama, u korist gradskih komercijalnih aktivnosti i efikasnog funkcionisanja, dok minimiziraju zagađenje i emisiju buke svojih vozila. Uz najviši nivo udobnosti, efikasnosti goriva i performansi, ispuniće sve vaše operativne zahteve. Njegov 3,0-litarski CNG motor sa 100 kW (136 ks) i 350 Nm nudi iste performanse kao i dizel ekvivalent – sa 4 dB tišim motorom, do 5% nižom emisijom CO2 (do 95% sa biometanom), 12 % manje emisije NO i NO2 i 76% niže vrednosti fine prašine i odlična efikasnost goriva.

Daily Natural Power je dostupan kao kombi ili šasija u brojnim varijantama, sa različitim karoserijama i sa maksimalnom nosivošću do 7,2 tone. Daily Natural Power je savršeno opušten u raznim radnim okruženjima i zadacima. Njegova snaga i izdržljivost proizilaze iz jedinstvene merdevina šasije projektovane sa bočnim elementima C-preseka od specijalnog čelika, koji pruža maksimalnu fleksibilnost za prilagođavanje.

– Ušteda goriva može dostići do 35%
4dB niža buka motora u odnosu na. dizel
– Bez AdBlue®
– Bez održavanja sistema naknadne obrade
– Derogacija za kombi vozila od 4,25 tona najavljena je oktobra 2018. Vlada Ujedinjenog Kraljevstva je objavila petogodišna derogacija koja omogućava vlasnicima standardnih dozvola za kategoriju B da voze kombi vozila sa alternativnim gorivom do 4,25 tona GVW, a ne običnih 3,5 tona za benzinsko ili dizel komercijalno vozilo (podložno minimalno 5 sati obavezne obuke).

Eurocargo
Natural Power
Održiv, efikasan,
sposoban za manevrisanje i raznovrsan:
Eurocargo je savršen kamion
za urbane zadatke

​​​​​​​​​​​​

Partneri za Svaki Posao | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks

Od sakupljanja otpada i čišćenja puteva do putnih usluga i primene kontejnera, može da zadovolji svaku potrebu. Eurocargo Natural Power je dostupan u različitim varijantama težine od 8 tona do 16 tona i sa 6-cilindarskim motorom sa 150 kW (204 ks) i obrtnim momentom od 750 Nm, koji se može kombinovati sa ručnim 9-brzinskim menjačem i potpuno automatski menjač sa pretvaračem obrtnog momenta i nudi domet do 400 km u radu na prirodni gas.

​​Pametni raspored rezervoara za gas na bočnim stranama dva bočna elemenata okvira znači da je dostupan isti kapacitet utovara i transporta kao kod Diesel Eurocargo: sve dimenzije karoserije ostaju nepromenjene. Eurocargo Natural Power je savršen za urbanu upotrebu – zahvaljujući niskim emisijama izduvnih gasova koje mu omogućavaju pristup zonama niske emisije i čistog vazduha​, i zahvaljujući 5 dB tišem motoru u poređenju sa dizelom, što nudi stvarnu prednost za noćne isporuke.

S-WAY NP
IVECO S-WAY NATURAL POWER VOZITE NA NOV NAČIN
​​​​​​​​​​​​​
06-980x654

Natural Power znači da maksimalno iskoristite svoj motor i da imate najmanji uticaj na životnu sredinu. To znači 95% manje PM, 95% manje emisije CO2 sa biometanom, 90% manje NO2 i najbolju akustičnu udobnost u kabini.

To znači autonomija do 1600 km sa LNG-om i vrhunska udobnost vožnje u novoj kabini. To znači maksimalna povezanost i najbolji kontakt sa prirodom.

SAZNAJTE VIŠE
Molimo da nam date svoje podatke u nastavku da bismo saznali više. Jedan od naših stručnjaka će uskoro stupiti u kontakt sa vama.

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI
Obrada mojih podataka od strane Auto Čačak Komerc automatskim ili elektronskim putem+ uključujući poštu ili e-poštu, telefon (npr. automatizovani telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i bilo koje druge (npr. veb stranice, mobilne aplikacije), u svrhu slanje komercijalnih komunikacija kao i oglašavanje proizvoda i usluga.

MARKETING TREĆIH LICA
Saopštavanje mojih podataka Auto Čačak Komerc + i njihova obrada u svrhu slanja komercijalne komunikacije, kao i reklamiranja proizvoda i usluga ili vršenja istraživanja tržišta.

Polja označena * su obavezna!