O nama | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks

O KOMPANIJI

Kompanija Auto Čačak Komerc, osnovana je 2002. Godine, sa ciljem da se pozicionira kao regionalni centar za prodaju I servisiranje Iveco komercijalnih vozila I originalnih rezervnih delova.

Tokom godina kompanija je širila svoje poslovne, finansijske I tehničke kapacitete. Danas kompanija Auto Čačak Komerc, uz povezanu kompaniju Auto Čačak Trucks, zapošljava preko 90 radnika na tri lokacije u Srbiji u Čačku, Beogradu I Novom Sadu.

Vremenom se partnerstvo sa Iveco korporacijom unapredilo I ojačalo do mere da je Auto Čačak Komercu od 2018.godine povereno kreiranje I koordinacija mreže svih Iveco distributera na tržištu Srbije. Sa ponosom ističemo da je saradnja sa partnerskim firmama u vezi sa prodajom I servisiranjem Iveco vozila na kvalitetan način koordinisana sa kompanijama: West Truck, Auto MG Commerc, Slodes, I Prestige Plus.

SAZNAJTE VIŠE
Molimo da nam date svoje podatke u nastavku da bismo saznali više. Jedan od naših stručnjaka će uskoro stupiti u kontakt sa vama.

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI
Obrada mojih podataka od strane Auto Čačak Komerc automatskim ili elektronskim putem+ uključujući poštu ili e-poštu, telefon (npr. automatizovani telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i bilo koje druge (npr. veb stranice, mobilne aplikacije), u svrhu slanje komercijalnih komunikacija kao i oglašavanje proizvoda i usluga.

MARKETING TREĆIH LICA
Saopštavanje mojih podataka Auto Čačak Komerc + i njihova obrada u svrhu slanja komercijalne komunikacije, kao i reklamiranja proizvoda i usluga ili vršenja istraživanja tržišta.

Polja označena * su obavezna!