Istorija | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks
​Iveco je osnovan 1975. godine spajanjem

Iveco od svog samog nastanka poseduje međunarodni ugled.

1975. godine pet već dobro pozicioniranih kompanija iz tri različite evropske države (Italije, Francuske i Nemačke) rešile su da udruže svoje snage i naprave novu kompaniju.

Akvizicijama, udruživanjima i međunarodnim zajedničkim ulaganjima, Iveco je sebi obezbedio mesto među svetskim liderima na međunarodnom tržištu transporta.

Danas, ima fabirke u Evropi, Kini, Indiji, Rusiji, Turskoj, Australiji, Argentini, Brazilu i Južnoj Africi i prisutan je u više od 100 država.

Iveco nudi proizvode koji ispunjavaju sve zahteve profesionalnog transporta. Poseduje jednu od najraznovrsnije ponude modela, koji su bili potpuno redizajnirani od 2007. godine.

Iveco je oduvek bio lider na polju inovacija, bilo da se radi o motorima (Iveco je bila prva kompanija koja je predstavila turbo kod dizel motora, prvi koji je primenio motore sa rednim ubrizgavanjem – Common Rail i prvi koji je lansirao vozila sa motorom Euro V) ili da se radi o samim vozilima (nagrada za Kamion godine 1992., 1993. i 2003-te godine i Furgon godine 2000-te godine).

Istorija | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks
SAZNAJTE VIŠE
Molimo da nam date svoje podatke u nastavku da bismo saznali više. Jedan od naših stručnjaka će uskoro stupiti u kontakt sa vama.

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI
Obrada mojih podataka od strane Auto Čačak Komerc automatskim ili elektronskim putem+ uključujući poštu ili e-poštu, telefon (npr. automatizovani telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i bilo koje druge (npr. veb stranice, mobilne aplikacije), u svrhu slanje komercijalnih komunikacija kao i oglašavanje proizvoda i usluga.

MARKETING TREĆIH LICA
Saopštavanje mojih podataka Auto Čačak Komerc + i njihova obrada u svrhu slanja komercijalne komunikacije, kao i reklamiranja proizvoda i usluga ili vršenja istraživanja tržišta.

Polja označena * su obavezna!