Auto Čačak Komerc - 20 godina zajedno | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks

AUTO ČAČAK KOMERC - 20 GODINA ZAJEDNO

Auto Čačak Komerc ove godine slavi dve decenije uspešnog poslovanja i saradnje sa evropskim renomiranim brendom Iveco, liderom u oblasti alternativnih pogona. Uspešna saradnja je započeta 2002. godine u Čačku sa jednim servisnim centrom i deset zaposlenih. Od tada, uz potpunu posvećenost Iveco brendu, Auto Čačak Komerc je prepoznat kao pouzdan partner u oblasti transporta i logistike. Stalnim ulaganjem u zaposlene i sredstva za rad, 2018. godine kompanija je otišla korak dalje i imenovana je za generalnog uvoznika na tržištu Srbije.

Obezbeđujući finansijsku stabilnost na tržištu, kompletnu ponudu proizvoda i prodajnim rezultatima od preko 700 vozila na godišnjem nivou, današnjim otvaranjem najnovijeg servisnog centra u Beogradu (Makiš) opremljenog i organizovanog po najvišim Iveco standardima, Auto Čačak Komerc nastavlja sa unapređenjem kvaliteta usluga.

Sigurni smo, da zahvaljujući iskustvu, već uspostavljenoj tradiciji i stručno obučenom timu, kompanija nastavlja da zauzima vodeću poziciju i u godinama koje dolaze. Zadovoljstvo i poverenje klijenata i saradnika predstavljaju novi izazov za budućnost, inspiraciju za nove pobede i dostignuća.

Beograd,
06.09.2022.