IVECO DRIVER PAL
The vocal driver companion.
IVECO DRIVER PAL | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks
IVECO DRIVER PAL | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks

Novi IVECO DRIVER PAL, vodeći vokalni i digitalni pomoćnik koji donosi vozaču digitalni svet u vozilo, komunicira sa vozilom i vozačkom zajednicom i pristupa IVECO povezanim uslugama putem glasovnih komandi preko Amazon Alexa, sada dostiže sledeći nivo!

UDOBNOST
U pametnoj kabini, sa sistemom Alexa potpuno integrisanim u vozilo, vozači mogu da komuniciraju sa svojim kamionom i upravljaju svim kontrolama u kabini jednostavno, koristeći svoj glas.

BEZBEDNOST
Upotrebom glasovnog pomoćnika, vozači mogu da uživaju u sigurnijem iskustvu vožnje sa manje ometanja, vodeći računa o sekundarnim zadacima koristeći svoj glas kako bi mogli da ostanu usredsređeni na vožnju.

PRODUKTIVNOST
Sa novom, inovativnom glasovnom uslugom, vozači mogu glasom da upravljaju planiranjem rute, provere stanje svog vozila, te traže pomoć kako bi izbegli neplanirana zaustavljanja i kašnjenja koristeći informacije o saobraćajnim gužvama, vremenskim uslovima i drugim prilikama.

ZAJEDNICA
Sa IVECO DRIVER PAL, vozači su povezani sa zajednicom vozača. Oni mogu bezbedno da komuniciraju sa drugim vozačima, razmenjuju informacije i savete o svojoj ruti – a jezik nije prepreka, jer njihov IVECO vokalni pratilac prevodi umesto njih.

IVECO DRIVER PAL | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks
ŠTA JE NOVO?

Proširene funkcionalnosti vokalnog saputnika vozača preko myiveco skill funkcije.

Kao deo IVECO-ovog procesa stalnog poboljšanja usmerenog na kupca, IVECO DRIVER PAL vokalni pomoćnik vozača je obogaćen novim funkcijama koje će život vozača učiniti još lakšim, produktivnijim i bezbednijim.

NOVE KARAKTERISTIKE MYIVECO funkcija:

  • ✔︎ Nova funkcionalnost lokatora vozila
  • ✔︎ Poboljšani vokalni zahtev preko „Open MIIVECO
  • ✔︎ Nove funkcije koje pomažu da se maksimalno poveća vreme rada vozila
  • ✔︎ Dodatne kontrole kabine.
IVECO DRIVER PAL | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks
NOVE FUNKCIJE

Nove funkcije koje će učiniti život vozaču još lakšim

IVECO je proširio funkcionalnost svog glasovnog pomoćnika, IVECO Driver Pal, novim funkcijama koje će vozačima IVECO Daily i IVECO S-Way vozila dodatno olakšati rad, poboljšati produktivnost i udobnost i maksimizovati radni vek vozila.

IVECO DRIVER PAL | Аuto Caccak Komerc - IVECO commercial vehicles and trucks

NOVI LOKATOR VOZILA

Nova funkcija lokatora vozila će uštedeti vreme za pronalaženje parkiranog vozila.

Nove funkcije uključuju korisne uštede vremena koje će rezultirati većom produktivnošću. Sa funkcijom Vehicle Locator (Lokator vozila), vozač će moći da koristi funkciju Driver Pal MYIVECO da bi glasno pitao „Gde je moje vozilo?“ kako bi dobio adresu gde je vozilo parkirano i uštedeo vreme u potrazi za istim.

Može se koristiti i dok sedite u kabini ako vozač treba da sazna naziv ulice u kojoj se nalazi, a ulični znakovi nisu vidljivi.
Vozači čiji poslodavci imaju ugovore o snabdevanju sa određenom naftnom kompanijom neće imati problema da pronađu svoju najbližu benzinsku stanicu preko MYIVECO funkcija koji omogućavaju pretragu po brendu.

OTVORI MYIVECO

Poboljšani vokalni zahtev „Otvori MYIVECO“ sada deluje kao glasovni vodič koji pomaže vozaču da se brzo kreće kroz najčešće korišćene komande i ostaje aktivan u svrhu prirodne i brze interakcije.

Unapređenje vokalne komande „Otvori MYIVECO“ donosi značajno poboljšanje korisničkog iskustva, omogućavajući brži pristup glavnim funkcijama. Glasovni vodič pomaže vozačima da zapamte kako da pitaju IVECO Driver Pal-a za informacije o kamionu, obezbeđuje kratke smernice za najčešće i najkorisnije komande.

Jednom aktivirana, „Otvori MYIVECO“ funkcija ostaje otvorena, spremna da odgovori na dalje direktne zahteve, kao što je „Koji je status vozila?“ ili „Kakav je moj stil vožnje?“, pružajući prirodniju i glatkiju interakciju. Funkcija se lako zatvara jednostavnom glasovnom komandom „Stop“.

MAKSIMALNO UVEĆAJTE VREME RADA VOZILA

Nove funkcije koje pomažu da se maksimizira vreme rada vozila uključuju mogućnost zahtevanja IVECO-ove non-stop usluge pomoći, putem vokalnih komandi i integracije obaveštavanja u realnom vremenu, radi dobijanje informacija o održavanju.

Još jedna serija novih funkcija će pomoći vozačima da maksimiziraju vreme rada svog vozila. U slučaju tehničkog problema ili kvara, oni mogu da kontaktiraju IVECO-ovu non-stop uslugu pomoći putem glasovnih komandi, umesto da koriste svoju mobilnu aplikaciju ili informativni-zabavni sistem. Nova obaveštenja će olakšati organizovanje održavanja i sprečiti probleme: IVECO Driver Pal podseća vozača kada je potrebno sledeće održavanje i obaveštava ga kada su ažuriranja preko mreže dostupna kako bi mogli da ih zakažu kada im odgovara.

Dodatna obaveštenja o podešavanju i aktivaciji klime, IVECO kontrolnoj sobi i upozorenjima sa mreže takođe se šalju na mobilni uređaj vozača preko aplikacija IVECO Easy Way i IVECO Easy Daily – koristan alat kada vozač koristi funkcije kao što je daljinsko uključivanje klime.

UPRAVLJAČKE KONTROLE

Dodatne kontrole u kabini se mogu aktivirati glasovnim komandama, povećavajući udobnost i bezbednost vozača

Udobnost i bezbednost u IVECO S-Way-u je poboljšana novom IVECO Driver Pal funkcijom koja omogućava vozaču da aktivira dodatne kontrole u kabini za otvaranje i zatvaranje prozora, na primer kada se približavate naplatnoj kućici, za kontrolisanje staklenog krova ili uključivanje/isključivanje zabavno-informativnog sistema kada se odmarate u kabini.

IVECO je takođe proširio obim informacija koje se pružaju vozačima kroz MYCOMMUNITY funkciju, koja sada uključuje detalje o tome koliko je korisnika preslušalo poruke koje su postavljene preko ove funkcije.