Tehnički servis
Tehnički servis

NAJBRŽE DO POPRAVKE VAŠEG IVECO VOZILA

Svesni značaja investicije u vozilo, koje mora da se koristi da bi se vratio novac uložen u njega, zaposleni u IVECO servisu Autočačak Komerc-a Vam garantuju da će vozilo biti osposobljeno u najkraćem mogućem roku i to u skladu sa Vašim zahtevima.
Vlasnici IVECO vozila mogu računati na efikasnu organizaciju IVECO servisa, a u brojkama to znači:
  • 3.000 ovlašćenih IVECO servisa
  • 22 skladišta za IVECO rezervne delove
  • 50.000 obučenih kadrova
  • 300.000 različitih IVECO originalnih delova

Preko stotinu korisničkih centara u okviru kojih obučeni kadrovi učtivo, sa visokim stepenom pouzdanosti i profesionalizma, odgovaraju na bilo koji zahtev korisnika. Naš IVECO servis apsolutno ispunjava sve korporativne standarde proizvodača. U servisu se održavaju sva vozila iz proizvodnog programa IVECO (IVECO kombi vozila i kamioni srednje i teške kategorije) u garantnom i vangarantnom roku. Kapaciteti našeg servisa omogućavaju brzo i efikasno izvršenje radova na više IVECO vozila istovremeno. Najsavremeniji dijagnostički uređaji i specijalni alati za otklanjanje svih vrsta kvarova i redovno održavanje IVECO vozila su prednosti IVECO servisa. IVECO servis je zasnovao svoj rad na kvalitetu, profesionalizmu i kratkim rokovima izvršenja, a tome doprinose stručni kadrovi koji se stalno obučavaju i usavršavaju u IVECO centrima. Servisno vozilo za servisiranje IVECO vozila na terenu, opremljeno je svim neophodnim alatima i dijagnostičkom opremom za rad na terenu.

Lokacija Čačak
Radoslav Makljenović
032 370 230
servis@autocacakkomerc.com


Lokacija Krnjača -Bgd
Bojan Bratić
064 855 50 54
011 331 98 51
krnjaca@autocacakkomerc.com


Lokacija Novi Sad
Jovan Marković
064 877 37 57
021 21 55 667
novisad@autocacakkomerc.com


Korisnički servis
Postprodaja

Preko stotinu pažljivo odabranih i obučenih zaposlenih koji učtivo, sa visokim stepenom pouzdanosti i profesionalizma odgovaraju na bilo koji zahtev korisnika. Upravo to sačinjava suštinu Iveco korisničkog centra i predstavlja udarnu liniju kada su u pitanju zahtevi korisnika.

Prodaja Rezervnih delova

Poznavanje transporta u kombinaciji sa iskustvom i kvalitetom jedne od vodećih kompanija su osnovni elementi koji omogućavaju kompaniji Iveco da svojim korisnicima ponudi originalne delove i kvalitetnu uslugu. Pouzdanost vozila zapravo zavisi od vrhunskog kvaliteta ugrađenih delova i tehničkog znanja koje poseduju ovlašćeni serviseri. Da bi neko vozilo bilo maksimalno efikasno neophodno je da rezervni delovi budu istog kvaliteta kao i originalni delovi. Iveco svoje osoblje obučava u specijalno kvalifikovanim školama i ta obuka je dostupna svim serviserima. Korisnici mogu biti sigurni da širom sveta mogu pronaći prodavnice originalnih rezervnih delova. Najnoviji sistem za upravljanje zalihama vezuje šest najvećih skladišta u Evropi (Torino, Madrid, Winsford, Bjelsko-Bijala, Langenau, Trappes) tako da su ona povezana u bilo kom trenutku.

24-časovna podrška
24-časovna podrљka

Preko 50% od svih prijavljenih kvarova reši se u periodu u naredna 3 sata, a čak preko 80% u narednih 7 sati. Upravo je to ono što odslikava Iveco-vu 24-časovnu podršku koja važi za bilo koji od Iveco modela (bilo da je pod garancijom ili ne) i bez obzira na godinu registracije vozila. Ukoliko se ukaže potreba, pozovite neki od sledećih međunarodnih brojeva:

+386.26.18.23.01 za Hrvatsku i Sloveniju
+381.27.32.30.00 za Bugarsku i Makedoniju
+420.26.11.04.477 za Češku i Slovačku
+370.52.16.23.73 za Estoniju i Litvaniju
+36.13.45.05.67 za Mađarsku
+40.21.25.00.037 za Rumuniju
+358.93.51.31.33 za Finsku
i svakog dana, 24 časa dnevno, javiće vam se neki od operatera na Vašem jeziku. Uz pomoć broja šasije, operater će odmah identifikovati o kom se vozilu radi, odrediće njegove tehniče specifikacije, registrovaće kvar i organizovaće popravku u najbližem servisu i koji je ovlašćen da vrši tu vrstu popravke. Uz pomoć samo nekoliko telefonskih razgovora, ovaj servis će pratiti vozilo sve dok ono ne bude u potpunosti popravljeno. 24-časovna podrška: pouzdanost, učtivost, profesionalizam za one koji su na putu

Hitne isporuke
Hitne isporuke

Ova služba postoji od 1997. godine i njen cilj je pružanje pomoći u nepredviđenim situacijama u kojima pomoć ne može pružiti nijedan diler, kao i nijedan ovlašćeni servis. Delovi se dopremaju u skladišta i Iveco garantuje njihovu isporuku u najkraćem mogućem roku. Ovaj servis naši korisnici mogu kontaktirati ili jednostavnim pozivom Korisničkog servisa ili će to uraditi diler uz pomoć posebne web aplikacije za tu namenu. Hitne isporuke rezervnih delova u Iveco-u postoje na svim evropskim tržištima i može pružati različite vidove pomoći čak i kada su u pitanju najsloženije situacije. Hitne isporuke, rešenje i za najsloženije situacije.