Poseta kompaniji PALFINGER KRAN doo Rijeka - Putovanje koje se završava prijateljstvom

Palfinger-pogon

AutoČačak Komerc je u saradnji sa svojim dugogodišnjim poslovnim partnerom, preduzećem Palfinger Srbija, za naše zajedničke klijente, renomirana novosadska preduzeća JKP PUT i ENERGOTEHNIKA JUŽNA BAČKA, ovih dana organizovao posetu preduzeću PALFINGER KRAN doo Rijeka. Povod za ovu posetu, bila je želja naših prijatelja iz Rijeke da u svojim proizvodnim pogonima predstave našim kupcima širok spektar svojih raznovrsnih komunalnih i građevinskih kamionskih nadogradnji kao što su: hidraulične dizalice, kiper sanduci, komunalni kontejneri, nadogradnje za vučne službe i pauk vozila, prikolice i dizalice za prevoz trupaca, specijalne tzv. izmenjive nadogradnje kao što su beton mikseri i trostrani kiper sanduci i mnoge druge.

Palfinger

Naši kupci imali su priliku da se upoznaju sa brojnim proizvodnim mogućnostima Palfingera a poseban utisak na sve nas je ostavila prezentacija dizalice opremljene korpom za rad na visini koja je, montirana na vozilo Iveco Daily 35S13, naše goste podigla „do oblaka“.

Posetu smo nastavili prijatnim druženjem sa našim ljubaznim domaćinima uz divnu mediteransku kuhinju, uživajući u morskim specijalitetima i vrhunskim vinima.

Palfinger

Nije izostala ni šetnja po riječkom Korzu. Prekrasna atmosfera, upotpunjena je sutradan, buđenjem uz divno plavetnilo Kvarnera, čarobnim prolećnim mirisima cvetnih vrtova opatijske rivijere, laganom šetnjom na čuvenom opatijskom šetalištu Lungomare. Iako nas je lepo poslužilo, vreme ispunjeno ovakvim interesantnim dešavanjima brzo je proteklo, podsećajući nas da je došao trenutak za povratak našim svakodnevnim obavezama. Obogaćeni još jednim lepim iskustvom, rastali smo se rešeni da unapređujemo svoje partnerske i prijateljske odnose još čvršćim vezama i u budućnosti.

Zahvaljujemo se našim sjajnim gostima iz JKP PUT i ENERGOTEHNIKA – JUŽNA BAČKA što su nam svojim prisustvom ulepšali ovo divno putovanje i nadamo se da je ono bilo na nivou njihovih očekivanja. AutoČačak Komerc se trudi da u svom poslovanju uvek opravda očekivanja svojih klijenata, a naš najveći cilj nije broj klijenata, već broj klijenata od kojih smo uspeli da napravimo prijatelje. Posebnu zahvalnost izražavamo našim dragim domaćinima, g’dinu Andreju i g’đi Nataši kao i našim kolegama iz Palfingera Vedrani i Urošu i nadamo se da ćemo uskoro biti u mogućnosti da organizujemo jedno ovakvo lepo druženje i kod nas i na taj način uzvratimo na Vaše divno gostoprimstvo u Rijeci.